10 jaar Mega!

Er was eens het jaar 2013. De gemiddelde temperatuur was 10,1°C (een normale Belgische zomer) en er viel 815,9mm regen (wederom, een normale Belgische zomer). Toch kregen we in juli de eerste hittegolf sinds 2006 voorgeschoteld. 2013 was ook het jaar van de Belgische troonswissel, de Gouden Generatie van de Rode Duivels, … en op 11 juni 2013 zag Mega officieel het levenslicht.

Lees het artikel “10 jaar Mega!”

Hoe houd je jouw huis (én je hoofd) koel tijdens de zomer?

De zomer(vakantie) is al even bezig en de eerste hittegolf was al een feit in juni. Kies jij dit jaar voor een ‘staycation’? Hoewel de temperaturen intussen gezakt zijn, kunnen ze even snel weer stijgen. Daarom geven wij je enkele tips om jouw huis deze zomer koel te houden zonder jouw factuur de hoogte in te sturen. Lees het artikel “Hoe houd je jouw huis (én je hoofd) koel tijdens de zomer?”

Back To School: 7 bespaartips voor het nieuwe schooljaar

Met de zomervakantie voor de deur lijkt het nogal vroeg om al aan schoolinkopen te denken. Echter, de kosten van schoolbenodigdheden zijn vaak de eerste bezorgdheid van ouders. Wij geven je hier wat handige tips mee om die Back-to-School-rush een stapje voor te zijn, zodat jij en je kids goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Lees het artikel “Back To School: 7 bespaartips voor het nieuwe schooljaar”

Energie besparen in de zomer dankzij deze 5 tips

De tijd om samen met vrienden en familie te genieten van lange zomeravonden is eindelijk aangebroken. Je staat er misschien niet bij stil, maar hoe meer tijd je deze zomer buiten doorbrengt, hoe minder energie je binnen verbruikt. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij ook tijdens deze tijd van het jaar eenvoudig energie kunt besparen! Lees het artikel “Energie besparen in de zomer dankzij deze 5 tips”

Distributiekosten 2023: wat verandert er?

Wanneer je jouw energiefactuur onder de loep neemt, zal je vaak focussen op de energieprijs per kWh. Dat is logisch, maar je energiefactuur bestaat uit meerdere elementen die samen het totaalbedrag opmaken. Eén van die onderdelen zijn de distributiekosten, die elk jaar worden aangepast. Wat verandert er in 2023 voor de distributiekosten? Je leest het hieronder. Lees het artikel “Distributiekosten 2023: wat verandert er?”