blog Mega

Stad Brussel kiest Mega als voordeligste energieleverancier

2020-08-11 / Dieter

Schepen van Energie Khalid Zian (PS) organiseerde in januari een groepsaankoop voor alle inwoners van de stad Brussel. Mega bleek de goedkoopste energieleverancier te zijn en won de groepsaankoop. Zo’n 3.400 Brusselse gezinnen kunnen vanaf 1 mei 2018 genieten van groene energie van Mega.

De stad Brussel is bekommerd om haar inwoners. Khalid Zian (PS), schepen van Energie, zette een groepsaankoop op touw, zodat de Brusselaars kunnen genieten van duurzaam goedkopere energie. De groepsaankoop was een groot succes. Exact 3.412 gezinnen schreven zich in voor het project van de Brusselse schepen.

Mega werd door de stad Brussel verkozen als de energieleverancier met het meest voordelige tarief. De gezinnen kunnen maar liefst tot 334 euro besparen op jaarbasis. Bovendien genieten ze ook nog eens van groene energie.

Dat de stad Brussel Mega verkiest boven de grote multinationals, toont nog maar eens aan dat de energieleverancier van elektriciteit en aardgas één van de voordeligste tarieven van de markt aanbiedt.

Woont u in Brussel en wil u ook genieten van duurzaam goedkopere energie via Mega? Schrijf u nu in via 04/268 20 00.

Niet-Brusselaars kunnen natuurlijk ook klant worden bij Mega! Neem zeker eens een kijkje op onze website.

Klik hier om meer blogs over Mega, de duurzaam goedkope en de energiemarkt te raadplegen.