Hoe houd je jouw huis koel en energiefactuur laag?

De zomer(vakantie) is ondertussen al even bezig en de zon heeft zich de afgelopen weken zeker niet verstopt. Tijdens de week van 18 juli bereikten we zelfs extreme temperaturen tot 40 graden! Aangezien de temperaturen ook nu hoog blijven, geven wij je enkele tips om jouw huis koel te houden zonder jouw factuur de hoogte in te sturen. Lees het artikel “Hoe houd je jouw huis koel en energiefactuur laag?”

De stookoliepremie van € 225: toekenningsprocedure.

Vanwege de hoge energieprijzen besloot de overheid in maart om consumenten die hun woning met stookolie of propaan verwarmen een duwtje in de rug te geven met een energiecheque van € 200. Op 18 juni werd besloten om dat bedrag te verhogen tot € 225. In dit artikel gaan we dieper in op de voorwaarden en de toekenningsprocedure van deze premie. Lees het artikel “De stookoliepremie van € 225: toekenningsprocedure.”

Hoe maak je optimaal gebruik van je huishoudtoestellen? Onze tips!

Je koelkast, diepvriezer, (microgolf)oven,… het zijn allemaal toestellen die je elke dag gebruikt, maar haal je er ook alles uit? Dankzij de onderstaande tips leer je hoe je jouw huishoudtoestellen optimaal kunt gebruiken. Zo bespaar je niet alleen energie, maar verleng je ook de levensduur van je toestellen!  

Lees het artikel “Hoe maak je optimaal gebruik van je huishoudtoestellen? Onze tips!”