Focus op het communicatieteam van Mega

Mega

In dit blogartikel zouden we graag het communicatieteam van Mega voorstellen.

Nadat we zowat alle departementen binnen Mega al hebben voorgesteld, leek het ons voor de hand liggend dat we het communicatieteam ook eens in de spotlights zetten. Zij staan tevens centraal in de dagelijkse relatie die we onderhouden met onze klanten. Zo zorgt het communicatieteam voor de creatie van de nieuwsbrieven, video’s, gepersonaliseerde e-mails, alsook het aanleveren van visuals voor onze evenementen en partners.

Het team bestaat uit 5 personen die instaan voor de copywriting, marketing, design en andere dingen zoals de “kicker” of de team building. Dit vergt expertise om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Ontdek hieronder onze toegewijde communicatie-specialisten!

Louise

 

 

Louise is dol op communicatie en zet zich voor 200% in. Ze is vaak bezig met Instagram, houdt van reizen en ondersteunt ondernemerschap in wording.

 

 

Igor

 

 

Igor is de “digital guy” van het team en heeft altijd veel ideeën. Hij is sinds kort papa en kiest er steeds voor om met een duurzaam vervoersmiddel naar het bureau te  komen.

 

 

Gaelle

 

 

Gaelle, mama en een ervaren communicatiemedewerker. Het evenwicht tussen het privéleven en het professioneel leven is essentieel voor haar. Onlangs ontdekte ze een passie voor de koffiemachine op het werk.

 

 

Dieter

 

 

Dieter, onze Nederlandstalige marketeer, geeft blijk van een groot inlevingsvermogen richting onze klanten. Hij beheert zijn projecten van A tot Z met de nodige dosis professionalisme. Dieter is ook een dj in zijn vrije tijd.

 

 

Annick

 

 

Annick is de nieuwste aanwinst van het team. Als Graphic Designer stelt zij alles in het werk om de beste visuals af te leveren.