blog Mega

Gemakkelijk inloggen op myMega

2021-08-23 / Dieter

Heeft u ooit al gebruik gemaakt van onze online klantenzone myMega? Nee? Misschien omdat u uw wachtwoord vergeten was? Vanaf nu kan u myMega linken met uw Facebookaccount en hoeft u dus uw wachtwoord niet meer te onthouden! 

Wat is myMega?

Doet myMega bij u geen belletje rinkelen? Het is een online klantenzone waarbij u alles kan raadplegen wat met uw energiefactuur te maken heeft. U kan er niet alleen uw facturen en uw verbruik raadplegen, maar ook uw voorschotfacturen aanpassen. Het is een handige tool om alles zelf te beheren en aan te passen.

Facebook Connect op myMega

Iedereen vergeet zijn wachtwoord wel eens… Daarom heeft Mega de oplossing om u toch altijd toegang te verlenen tot uw online klantenzone. Wanneer u myMega verbindt met uw Facebookaccount, kan u nadien gemakkelijk terug inloggen. U hoeft geen moeilijke en abstracte wachtwoorden meer te onthouden én uw klantenzone blijft beveiligd. Alleen u heeft toegang tot uw persoonlijke klantenzone.

Weet dat het niet verplicht is om uw Facebookprofiel te koppelen met uw online klantenzone. Het is louter een optie om u als klant de best mogelijke service te geven!

Hoe ga ik te werk?

1. Klik hier!
2. Klik op  Facebook Connect myMega en volg de instructies.

3. Neem een willekeurige factuur bij de hand, vul uw klantnummer in en daarna ook de referentie van die factuur.

Ontdek hier alles over Mega, de duurzaam goedkopere energieleverancier.

Lees verder meer over Mega zijn nieuws en de energiemarkt te raadplegen.