blog Mega

Goede tips: we delen ze graag!

2021-04-27 / Dieter

Onze missie nummer 1 is om ons bezig te houden met het verlagen van je te hoge energiefacturen. We garanderen je een onklopbare prijs voor je energie.

Vanuit die gedachte zijn we steeds op zoek naar goede tips die we met jou kunnen delen. Ons doel is je te helpen besparen op je energiefactuur.

Wat is een goede tip van Mega?

Bij Mega zijn we specialist in het maken van goede plannen en twijfelen we er niet aan om deze te delen!

Bons_plans_mega

Omdat ons klantenbestand steeds toeneemt, worden we meer en meer gezien als een geloofwaardig en betrouwbaar bedrijf. We beschikken nu ook over de nodige argumenten om te onderhandelen over interessante samenwerkingen voor onze klanten. Het is niet onze bedoeling om hieraan geld te verdienen. We beschouwen dit vooral als een hulpmiddel om extra diensten aan te bieden zodat onze klanten kunnen besparen. Dit zijn onze goede tips en de exclusieve privéverkoop.

Momenteel hebben we 3 soorten goede plannen:

  1. de voordelen “made in Mega”,
  2. exclusieve privéverkoop
  3. en blogartikels met ideeën en tips om dagelijks te besparen.

Een goed plan gaat hand in hand met een besparing

Ze hebben één en hetzelfde doel: geld besparen!

Hieronder zie je de twee meest interessante “Made in Mega”-voordelen:


Het Peterschap van Mega

Aankoop van je groenestroomcertificaten
Als klant/peter, kan je bijvoorbeeld € 400 euro besparen voor 10 nieuwe aangebrachte klanten!

Je petekind moet je klantnummer vermelden in zijn inschrijving. Dit kan via telefoon of via internet door het veld “Mijn peter is” in te vullen op het inschrijvingsformulier
Dankzij ons platform kan je voortaan met een paar klikken je groenestroomcertificaten verkopen tegen een hogere prijs dan die op de markt en dit allemaal via een snelle uitbetaling!

Ga naar certificatvert.be

Daaraan kunnen we nog de exclusieve privéverkoop koppelen die we voorstellen aan onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de privéverkoop voor de installatie van zonnepanelen. Het is een mooie kans om zonnepanelen te installeren tegen een interessante prijs. Dankzij onze partner kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten kunnen besparen op hun installatiebudget. Gezien het steeds groeiende succes van dit initiatief zullen we dit blijven voorstellen aan al onze klanten.

Ten slotte geven we ook enkele tips & tricks weg in onze blogartikels. We willen je helpen besparen dankzij onze goede tips, zoals:

En morgen?

Ons doel blijft het ontwikkelen van het samenwerkende aspect. We willen je dagelijks nog meer goede tips bezorgen. Omdat we je willen belonen voor je trouw, helpen we je niet alleen met het besparen op je energie, maar ook in je portefeuille!

We mogen al exclusief een samenwerking aankondigen waardoor je zal kunnen profiteren van lagere tarieven doorheen het jaar voor stookolie én het onderhoud van je tank. Meer informatie volgt nog!

Met deze kleine dingen willen we het leven makkelijker maken en je laten genieten van een grote reeks voordelen.

Om op de hoogte te blijven van onze tips, kan je onze blog raadplegen.