Mega passeert de grens van de 350 000 gas-en elektriciteitsklanten

gas- en elektriciteitsklanten

We zijn nog niet op het einde van het jaar, maar we willen u toch al wat meer vertellen over onze recente evolutie!

Sinds vorig jaar, kent Mega een groot succes bij de Belgische gas-en elektriciteitsklanten en worden we de 6de leverancier van België qua marktaandeel! Momenteel leveren we aan meer dan 350 000 klanten in gans België.

Een incontournabel alternatief voor alle gas- en elektriciteitsklanten

Dankzij onze competitieve tarieven voor elektriciteit en aardgas, hebben we heel wat groepsaankopen gewonnen via verschillende organisatoren zoals Wikipower, Test-Aankoop, La Libre, La DH en de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.

De bekendheid van Mega is ook gegroeid in het hele land. Elke dag veranderen er honderden Belgische gas-en elektriciteitsklanten van energieleverancier naar Mega. De reden is simpel: wij hebben bewezen dat onze kostenoptimalisatie zorgt voor tarieven die niet alleen vandaag competitief zijn, maar ook na elke hernieuwing van uw contract!

Mega staat niet alleen voor een lage energiefactuur, maar het is ook een Belgisch bedrijf met een sterke lokale verankering. Wij zijn ook het beste alternatief voor de multinationals in de sector.

Onze aanwezigheid over het hele Belgische grondgebied

350K_clients_map.png

Mega is een gas- en elektriciteitsleverancier die opgericht werd door Belgische ondernemers om ten dienste te staan van alle gas-en elektriciteitsklanten in België. Wij worden ook vaak beschouwd als het beste alternatief voor de multinationals in de energiesector. Momenteel levert Mega elektriciteit en aardgas aan zo’n 210 000 Vlaamse verbruikers, 30 000 Brusselse en 110 000 Waalse.

Onze twee kantoren zijn gelegen aan de beide kanten van de taalgrens. Elke dag zet een team van 70 personen zich in om u de beste service te leveren.

Groter zijn maakt ons beter

Onze groei helpt ons ook om onze missie na te jagen: betaalbare energie verkopen. Dit geeft ons de mogelijkheid om te blijven innoveren!

Om elektriciteit en aardgas tegen de laagste prijs aan te bieden, is de kostenoptimalisatie van groot belang. Met hoe meer jullie zijn om ons te steunen, hoe minder wij onnodige uitgaven wij moeten doen voor marketing. Wij investeren ook constant in informatietools om u nog beter en efficiënter van dienst te zijn. Mega is ook één van de weinige leveranciers in België die volledig onafhankelijk werkt. Wij externaliseren de klantenservice niet, noch de IT, noch het administratieve werk! Het werk zelf doen, da’s één van de hoofdingrediënten van duurzaam goedkoper.

En morgen?

Onze ambitie is om u de beste service en de beste prijzen te blijven aanbieden. Door klant van Mega te worden, kan u ook een beroep doen op een bedrijf dat met respect omgaat met het milieu en geen enkele interesse heeft in fossiele brandstoffen.

Als u op de hoogte wil blijven van het nieuws, lees dan zeker ook de andere blogartikels van Mega!