Een duurzaam goedkopere energieleverancier ja, maar hoe?

fournisseur moins cher

Sinds het begin positioneert Mega zich als duurzaam goedkopere energieleverancier. Om deze doelstelling te bereiken, voeren wij ons beleid op een coherente manier, elke dag van het jaar.

Wij willen ook, door middel van concrete voorbeelden, tonen hoe wij erin slagen om onze missie, de meest goedkope energie leveren, uit te voeren. Wij zoomen in op onze prijspolitiek en onze bedrijfsgeheimen!

De autonomie: de ruggengraat van de duurzaam goedkopere energieleverancier

In het algemeen beheert Mega zijn projecten en zijn missies met interne werknemers en diverse diensten. Wij doen quasi geen beroep op externe bedrijven, die een investering en supplementaire kosten vragen. Deze werkwijze is perfect geïntegreerd in de organisatie van ons bedrijf en is een echte drijvende kracht achter de evolutie van Mega.

Dit zorgt voor heel wat voordelen:

  • Werknemers van Mega werken mee aan projecten van het bedrijf;
  • De ontwikkeling van projecten in overeenstemming met de waarden van Mega: wie is er beter dan een werknemer van Mega om deze samenhang te verzekeren?
  • Een vermindering van kosten: door beroep te doen op interne bevoegdheden, vermindert Mega zijn uitgaven.

Wist u dat…

… de klantenservice van Mega, net als de back-office, facturatie, communicatie en marketing en informatica volledig interne diensten zijn? Dit zorgt voor een gezond en gecontroleerd beheer van onze kosten en werkwijze. Bovendien zorgt dit ook voor competitieve prijzen!
Wist u ook dat 85% van de klanten van Mega e-mail verkiezen als manier van communiceren en dus een digitale factuur ontvangen? Dat is ook een manier om de bedrijfskosten te verlagen.

Innovatie: een belangrijke drijfveer om competitief te blijven

Om een duurzaam goedkopere energieleverancier te blijven, moeten we onszelf constant heruitvinden. Onze klantendienst heeft al heel wat verbeteringen mogen ondergaan om te evolueren:

  • verwerking van gegevens
  • onze facturatietool en bankbeheer worden constant heruitgevonden en gecontroleerd

Nooit fouten maken, dat is ons motto!

Bovendien zijn wij fier op het feit dat wij verschillende systemen zelf hebben ontwikkeld, zoals:

  • ons informatiesysteem
  • ons klantenbeheersysteem
  • onze website
  • onze tool voor contractbeheer
  • onze facturatiesoftware

Deze moeten niet onderdoen voor diegene van de grote spelers in de sector en hebben enkel intern werk gekost. Deze werkwijze heeft ons heel wat kennis bijgebracht en was ook leerrijk voor de verdere ontwikkeling van Mega.

Onze prijzen hebben niets te verbergen

Naast deze efficiënte kostenbeheersing streven wij ook ernaar om aan alle wensen te voldoen van onze klanten door telkens dezelfde visie te gebruiken: een voordelige energieprijs en een contract volgens niveau van dienstverlening.

Als u een gepersonaliseerd contract wenst of uw dossier online wenst te beheren, is Mega er voor u om uw energiekost te verlagen.

Meer bepaald wij bieden, voor elektriciteit en aardgas, het contract Super, Easy en Zen aan.

SUPERvoordeliger, want het bevat de minste dienstverlening (betaling via domiciliëring en enkel elektronische communicatie)
EASYmeer flexibiliteit, bijvoorbeeld facturen via post
ZENde mogelijkheid om de prijs vast te leggen op lange termijn

Bovendien hebben we zowel vaste als variabele tarieven. Zo kunnen wij u op elk moment de beste prijs voorstellen, ongeacht de situatie op de Belgische energiemarkt.

Mega, de duurzaam goedkopere energieleverancier

Een duurzaam goedkoper tarief, dat is een tarief dat niet alleen vandaag voordelig is, maar ook na elke hernieuwing van uw contract. Met Mega blijft u zen! Het is niet nodig om elk jaar te vergelijken, wij garanderen u een competitief tarief, op uw maat, op elk moment! Als klant hebt u de kans om uw contractvoorwaarden te wijzigen als u dit wenst. Onze adviseurs nemen de nodige tijd en zijn bereid om een voordelig voorstel op te maken, gebaseerd op interessante en attractieve prijzen.

Een concept dat de wind in de zeilen heeft!

Als sleutelfactoren mogen we ook de groepsaankopen die Mega gewonnen heeft niet uit het oog verliezen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de groepsaankopen van Wikipower, La DH/La Libre, de provincie Antwerpen, iChoosr, Test-Aankoop, L’Avenir, …

Voor meer informatie, kan u altijd onze tarieven raadplegen op onze website.