blog Mega

Verrassing 💥 ! Zeg ‘hallo’ tegen Mega Telecom 🐣

2024-02-01 / Charlotte

Bij Mega zijn wij fier op onze toewijding aan onze klanten. We zijn minstens even fier op de komst van onze nieuwste telg: Mega Telecom! Vanaf nu kun je bij ons terecht voor zowel jouw duurzaam en betaalbaar energiecontract als jouw voordelig gsm-abonnement! Benieuwd?

Waarom Mega Telecom?

Ja, waarom eigenlijk? Simpelweg omdat goedkopere energie leveren geweldig is, maar voor ons was dat niet genoeg. De wereld staat niet stil en Mega dus ook niet. Daarom besloten we om onze diensten uit te breiden naar de telecomsector om ook daar voordelige alternatieven aan te kunnen bieden voor jouw gsm-abonnement. Deze uitbreiding sluit dan ook perfect aan bij onze waarden voor energie.

Wij zijn er namelijk van overtuigd zijn dat zorgeloos kunnen communiceren met je dierbaren via telefoon, sms of online essentieel is en bovenal nooit een last mag zijn voor jouw budget. Het is in principe dezelfde drijfveer als 10 jaar geleden, toen Mega Energie het levenslicht zag.

Bij Mega Telecom bieden wij jou een betrouwbaar netwerk aan voordelige tarieven en abonnementen op maat. Met ons aanbod is er een Mega-abonnement voor iedereen:

Spark

Star

#Nr.1 In verkoop

Flash

Wil je gewoon bellen en sms’en? Dat kan!

Surf, bel en sms de hele dag door!

Vind het ideale evenwicht tussen onbeperkt bellen en zorgeloos surfen.

5 GB
+ 150 belminuten en 150 sms’en

60GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

15 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en


€6/maand* gedurende 3 maanden

*Dankzij onze lanceringspromo ontvang je een uitzonderlijke korting van €4/maand gedurende 3 maanden voor elke inschrijving voor een Spark-abonnement tot en met 29 februari 2024.

€17/maand* gedurende 6 maanden

*Dankzij onze lanceringspromo ontvang je een uitzonderlijke korting van €8/maand gedurende 6 maanden voor elke inschrijving voor een Star-abonnement tot en met 29 februari 2024.

€11/maand* gedurende 6 maanden

*Dankzij onze lanceringspromo ontvang je een uitzonderlijke korting van €4/maand gedurende 6 maanden voor elke inschrijving voor een Flash-abonnement tot en met 29 februari 2024.

*€2 korting inbegrepen indien gecombineerd met een energiecontract. De lanceringspromo is cumuleerbaar met de korting voor energieklanten.

Helemaal geprikkeld om nader kennis te maken met onze abonnementen? Op onze website kom je alles te weten!

Word klant bij Mega Telecom!

Dezelfde verbinding, gewoon goedkoper. 

De sterke punten van Mega Telecom. 

Zoals we hierboven al zeiden, blijven we met Mega Telecom trouw aan de missie die we ons sinds de start van Mega Energie stellen:mega telecom

Abonnementen op maat. 

mega telecom

Bij Mega geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt. Daarom geven wij jou de vrijheid om op elk moment extra opties aan jouw abonnement toe te voegen of te verwijderen. Zo blijft jouw abonnement altijd uniek (net als jij) en afgestemd op jouw behoeften.

Stel je voor: je bent een vakantie aan het plannen en hebt meer data nodig voor je avonturen. Geen zorgen! Voeg eenvoudig een extra datapakket toe voor die periode. Het is handig en flexibel, zodat je jouw abonnement kunt aanpassen aan jouw noden.

 

 

 

Extra voordeel voor energieklanten! 

Zonder onze trouwe energieklanten zouden we hier vandaag niet staan. Als bedankje voor jouw vertrouwen krijg je als energieklant €2 korting per maand op je mobiele abonnement en dat voor de gehele duur van je contract! Bovendien kan je zowel jouw energiecontract als jouw mobiele abonnement beroep doen op één gecentraliseerde klantendienst die voor jou klaarstaat.

Hoe combineer je dan jouw mobiele abonnement met jouw energiecontract? Dat is kinderspel! Duid tijdens je inschrijving voor je gsm-abonnement aan dat je klant bent voor energie. Dat is werkelijk alles: zo eenvoudig kan het leven dus zijn. Je kunt je ook meteen aanmelden in myMega om het inschrijvingsproces nóg sneller te doen verlopen.

Ben jij overtuigd?

Word klant bij Mega Telecom!

Conclusie

Zoals je ziet, wil Mega mee evolueren met de behoeften van onze klanten zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. We zijn dan ook verheugd dat we nu ook onze stempel kunnen drukken op de Belgische telecomsector!

Aarzel dus niet om met ons dit nieuwe avontuur aan te gaan! Onze belofte? Scherpe tarieven, een superbetrouwbaar netwerk, 100% personaliseerbare abonnementen en nog veel meer! Bij Mega staan we altijd voor je klaar voor jouw energie, en nu dus ook voor jouw mobiele abonnement.