Geniet als klant van Mega van een hele reeks voordelen en diensten

klant worden Mega

Al meer dan 400 000 andere Belgen maakten de juiste keuze voor hun energiefacturen!

Mega garandeert de laagste prijs, niet alleen vandaag, maar ook op lange termijn. Daarnaast kan je ook rekenen op een kwaliteitsvolle klantendienst.

Als klant van Mega geniet je automatisch van alle voordelen en gratis service. We helpen je besparen op je energiefactuur! Je kan bovendien ook…

Je budget controleren

Avantages_clients_services_Mega

  • Met een domiciliëring is het nog makkelijker! Je betaalt je facturen op een snelle en praktische manier.
  • Je kan je betalingen controleren via je online klantenzone myMega.
  • De betalingen worden elke maand automatisch uitgevoerd rond dezelfde datum.
  • Je moet zelf niets opvolgen en je betaalt steeds het juiste bedrag met de juiste mededeling.
  • Je kan op elk moment je voorschotfactuur aanpassen.

Het dagelijks leven vergemakkelijken

Dankzij digitale facturatie

Als je je facturen via e-mail ontvangt win je tijd die je aan andere dingen kan besteden. Het is niet meer nodig om facturen af te drukken, enkel als je ze écht nodig hebt. Het is bovendien een mooie geste voor de planeet.

Je houdt je budget in het oog: je kan de digitale facturen altijd en overal nakijken. Digitale facturatie zorgt ook voor een vermindering van de kosten. Zo kan Mega niet alleen vandaag een lagere prijs garanderen, maar ook op lange termijn.

Je voorschotfacturen aanpassen

Je kan je voorschotbedrag makkelijk wijzigen via je online klantenzone. Het volstaat om je geschat verbruik of het bedrag dat je wenst te betalen in te geven.

De historiek van je facturen raadplegen

services_clients_Mega

Als klant van Mega kan je de geschiedenis van je facturen raadplegen in myMega. Je vindt er de facturen in PDF. Zo kan je makkelijk een kopie bijhouden van je papieren factuur.

Je contractgegevens beheren

Kortom, ‘t is mogelijk om via myMega makkelijk en snel je gegevens te beheren. Zo kan je:

Je verbruik in het oog houden.
Al je facturen raadplegen.
Je persoonlijke gegevens aanpassen
Je betalingen controleren
Het (maandelijks) bedrag van je voorschotfacturen aanpassen
En nog veel meer...

Mega beloont je trouw

Etre_client_Mega_avantagesEtre_client_Mega_avantages

Een wedstrijd in onze nieuwsbrief, de eindejaarsfeesten, … Elke gelegenheid is geschikt om onze klanten in de watten te leggen. Als Mega-klant geniet je van heel wat exclusieve voordelen. Dat zijn onze goede tips! Hieronder stellen we 3 types goede tips van Mega voor:

De voordelen “made in Mega”

  1. Het peterschap. Als je als klant een nieuwe klant aanbrengt, krijg je € 40 korting. Je petekind ontvangt op zijn beurt een unieke korting van 50% op het jaarlijks abonnement. Meer info op onze peterschappagina.
  2. De aankoop van groenestroomcertificaten. Klant of niet, Mega koopt je groenestroomcertificaten aan een hogere prijs dan de prijs van de markt. Je ontvangt bovendien je geld sneller. Meer weten? Check onze website.

Exclusieve deals

Dankzij een goede samenwerking met onze partner konden we onze klanten laten besparen op hun installatiebudget van zonnepanelen. Let goed op want gezien het succes gaan we deze actie waarschijnlijk herhalen.

Tips & tricks om je dagelijks te helpen besparen

Als je nog niet de kans hebt gehad om ervan te profiteren, geen probleem! We geven elke maand verschillende tips & tricks weg in onze nieuwsbrief. Met deze tips kan je dagelijks besparen (aan het begin van het schooljaar, lokale voeding, …), minder energie verbruiken en voordelig verhuizen.

Je vindt de tips terug op onze website. Ze zijn beschikbaar via onze blog.