blog Mega

2023: een bijzonder Mega-jaar!

2024-03-01 / Charlotte

2023 was een speciaal jaar voor Mega waarin we onze groei verder hebben gezet met grote mijlpalen en verwezenlijkingen. Aan de start van 2024 blikken we graag terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

De rust na de (lange) storm?

Het afgelopen jaar bracht alvast een lichtpuntje met zich mee: de energieprijzen zijn terug normaal. De uitdagende tijden liggen achter ons en consumenten kunnen eindelijk weer opgelucht ademhalen. Dankzij de stabilisering van de prijzen kan Mega jou opnieuw de scherpste tarieven op de markt aanbieden! En daar maakten we meteen werk van: sinds januari hebben wij dan ook weer vaste tarieven in ons aanbod.

Mega, altijd de beste keuze

In 2023 bevestigde Mega opnieuw haar positie als topkeuze voor jouw energie. Onze scherpe tarieven en focus op klanttevredenheid blijven ons onderscheiden. Met de ondertekening van de Gedragscode voor de bescherming van zelfstandigen en KMO’s trokken we die lijn graag door naar onze professionele klanten.

Bovendien getuigt onze samenwerking met Test-Aankoop van een groeiend vertrouwen in de kwaliteit van onze diensten en dat zet zich verder in onze herhaaldelijke successen in groepsaankopen. Zo wonnen we het afgelopen jaar de groepsaankopen georganiseerd door de provincies West-Vlaanderen, Antwerpen en Oostende, evenals die van Mr. Energie en Wikipower.

10 jaar toewijding en goedkopere energie

In juni 2023 vierde Mega haar 10e verjaardag. Het is een symbolische mijlpaal en onze oorspronkelijke missie staat nog altijd als een huis: dezelfde energie leveren, maar gewoon goedkoper! Sinds onze oprichting hebben we alles op alles gezet om de beste tarieven én kwaliteitsvolle service te leveren.

Een decennium aan successen zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder onze klanten, partners en toegewijde medewerkers. We zijn heel dankbaar voor de gedeelde momenten en we zullen ons blijven inzetten voor de beste service.

Nieuwe gezichten, nieuwe kansen

In 2023 verwelkomde Mega maar liefst 29 getalenteerde nieuwe leden. Onze klantendienst te Luik en Leuven kunnen sinds vorig jaar op 15 nieuwe krachten rekenen, terwijl onze financiële afdeling ook versterking vond bij 6 nieuwe experts. Onze nieuwe Sales Director brengt strategische inzichten voor toekomstige groei.

Ook de Marketing, Back Office en Sales Teams verwelkomden elk een nieuwe aanwinst terwijl de IT en Human Resources afdelingen konden rekenen op 2 nieuwe talenten die onze activiteiten op alle gebieden ondersteunen.

Met al deze toptalenten zet Mega vastberaden stappen vooruit, gericht op continue groei en operationele efficiëntie.

De lancering van Mega Telecom en de blik op de toekomst.mega telecom

Na maanden voorbereiding zette Mega begin 2024 een grote stap vooruit met de introductie van Mega Telecom. Jazeker, Mega biedt nu ook voordelige gsm-abonnementen aan! Met elkaar communiceren is immers geen luxe, maar een basisrecht net zoals energie. Deze logische stap bewijst dan ook ons engagement om veelzijdige en innovatieve diensten aan te bieden.

Onze personaliseerbare abonnementen bieden een oplossing op maat van elke gebruiker. En onze energieklanten? Die profiteren van een exclusieve korting op hun mobiele abonnementen! Het is onze manier om hen te bedanken voor het vertrouwen en loyaliteit. Ontdek snel onze goedkopere mobiele abonnementen!

De lancering van Mega Telecom was meteen ook de perfecte gelegenheid om onze website helemaal op te frissen. In oktober 2023 rolden we een nieuwe versie uit. Het vrolijke en kleurrijke ontwerp was al een kleine knipoog naar onze nieuwe telg. Beleef het zelf op onze splinternieuwe website!

Een sportief jaar

Ook dit jaar steunde Mega onze lokale helden door actief deel te nemen aan verschillende grote sportevents in België. Zo sponsorden we de Buerun en de 15km van Luik en de Mega Meyboom Trail in Brussel. Ook de lokale sportgemeenschap ligt ons nauw aan het hart, getuige onze nieuwste samenwerking met de Liège Panthers, het Luikse vrouwenbasketbalteam.

Tot slot…

Van onze 10e verjaardag tot de lancering van Mega Telecom: we kunnen niet anders dan dankbaar zijn voor de opmerkelijke en memorabele gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Natuurlijk gaat onze grootste dank uit naar onze klanten: door jullie vertrouwen, steun en toewijding blijven jullie de motor die ons drijft en ons steeds verder brengt.

De bladzijde van 2023 is omgeslagen en we zijn nóg gemotiveerder om onze missie voort te zetten: goedkopere energie leveren én goedkopere gsm-abonnementen aanbieden! Wij zijn klaar om ons volgende hoofdstuk te schrijven in 2024!