blog Mega

Bespaar dankzij het Ambassadeurschap

2024-04-22 / Dieter

Bij Mega weten we alles over goede deals en laten we geen kans onbenut om jou te helpen met besparen. Daarom vertellen wij je graag alles over het Ambassadeurschap van Mega!

Sinds onze oprichting zijn we ervan overtuigd dat onze beste reclame door onze tevreden klanten wordt gemaakt. Met het Ambassadeurschap van Mega willen wij onze trouwe klanten dan ook graag belonen!

Het Ambassadeurschap van Mega, wat is dat?

Het principe van het Ambassadeurschap is erg eenvoudig: elke keer dat jij een nieuwe klant bij Mega aanbrengt, ontvang je als particuliere klant een korting van €35 (inclusief 6% btw) op jouw energiefactuur.

Dat betekent dat je €350 kunt besparen op jouw energiefactuur* indien je 10 nieuwe klanten aanbrengt. Niet slecht, toch?

Bovendien ontvangt jouw aangebrachte klant een korting van €50 op de vaste vergoeding van zijn/haar energiecontract. Een win-win voor iedereen!

* Opgelet: het totale bedrag van de korting dat jaarlijks aan de aangebrachte klant wordt toegekend kan niet hoger zijn dan het totale bedrag van hun jaarlijkse facturen bij Mega. Zie voorwaarden.

Hoe breng ik een nieuwe klant aan?

Een nieuwe Mega-klant aanbrengen kan op twee manieren:parrainage Mega

Zodra jouw Ambassadeurschap gevalideerd is, zal jouw korting worden toegekend op jouw volgende afrekeningsfactuur.

Klik hier voor de voorwaarden en meer informatie over het Ambassadeurschap.

Waarom voor Mega kiezen?

Als Mega-klant weet jij dat je de beste keuze hebt gemaakt voor jouw energie. Aarzel daarom niet om jouw familie en vrienden over ons te vertellen, want Mega is méér dan “zomaar een energieleverancier”. Zo bieden wij:

Combineer en bespaar nog meer!

mega telecomZoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt, biedt Mega nu ook goedkope mobiele abonnementen aan. Wanneer je al een energiecontract hebt bij Mega kun je profiteren van uitzonderlijke kortingen door jouw energiecontract te combineren met een gsm-abonnement.

Door jouw energie- en telecombehoeften over te laten aan één en dezelfde leverancier kun je nog meer besparen en wordt jouw administratie alleen maar eenvoudiger. Wanneer je jouw energiecontract combineert met een Mega-abonnement kun je profiteren van speciale aanbiedingen.

Kortom: extra te besparen terwijl je geniet van een transparante en eenvoudige klantenservice? Ontdek nu Mega’s mobiele aanbod en grijp jouw kans!

Kijk voor meer bespaartips regelmatig op onze blog.